A szakképesítéssel betölthető munkakörök: Csontozó, Húsaprító, Húselőkészítő, Húsosztályozó, Húsvizsgáló, Hússzeletelő, Kézi csontozó (húsipari), Sertéscsontozó
A tanfolyam sikeren befejezése után fejlesztheti tudását és Intézményünknél kedvezményesen megszerezheti a (34 541 03) Húsipari termékgyártó szakképesítést.
Csontozó munkás részszakképesítés OKJ tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A104) alapján folytatott képzés azonosító száma: 21 541 01
Az Élelmiszeripar szakmacsoportban a szakképesítés szintje: alapfokú részszakképesítés
A képzés megkezdésének feltételei:
- Iskolai előképzettség: alapszintű, befejezett iskolai végzettséget nem igényel
- Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Elmélet/gyakorlat aránya: 20%-elmélet, 80%-gyakorlat
Iskolarendszeren kívüli szakképzésben a maximális óraszám: 360 óra
Képzési Modulok listája:
- 10891-16 Mikrobiológia, higiénia és minőségbiztosítás
- 10928-16 Darabolás, csontozás
A szakmai vizsgára bocsátás feltétele: valamennyi modulból a modulzáró vizsga eredményes letétele.
A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei: gyakorlat, szóbeli
A képzés eredményességét, a munkavállalás-munkahelykeresés sikerét, vagy a betöltött állásban való eredményesebb munkát szolgáló felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásunk: Előzetes tudásszint-mérés, Hatékonyság növelés, Munkavállalás elősegítése.
Jelentkezés
A Csontozó munkás tanfolyam indul Győrben. Jelentkezzen most! bejegyzés először a Felnőttképzés jelent meg.